Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de fotoshoot
De fotoshoot duurt ongeveer 60 tot 90 minuten.

Maak je ook foto’s in een studio
Nee ik heb geen studio tot mijn beschikking en vindt het werken in een studio ook niet passen bij mijn stijl.

Hoeveel foto's krijg ik
Je ontvangt van mij 15 foto’s in hoge resolutie op een gepersonaliseerde CD. Wil je meer foto’s ontvangen? Dat is uiteraard mogelijk tegen bijbetaling.

Staat er een logo op de foto's die ik ontvang
Op de gepersonaliseerde CD die je van mij ontvangt staat een map met de foto’s in hoge resolutie zonder logo. Ook staat er een map met (dezelfde) foto’s in kleiner formaat voor oa facebook, hier staat wel een logo op.

Waneer ontvang ik de foto's
Binnen drie weken ontvang je een link naar een beveiligde online gallery. Hier kun je de geselecteerde foto’s bekijken en de 15 foto’s uitkiezen die je op je gepersonaliseerde CD wilt hebben. Nadat je mij hebt laten weten welke 15 fotos je graag zou willen hebben, zorg ik ervoor dat de fotos binnen 1 week bij jullie thuis zijn.

Kan ik de foto's onbewerkt krijgen
Nee, ik lever mijn producten alleen nabewerkt af. De nabewerking zit overigens ook in de prijs.

Mag ik de foto's herbewerken
Nee, de fotos worden door mij nabewerkt afgeleverd, en deze mogen niet herbewerkt worden.

Worden mijn foto's gebruikt door diverse doeleinden
Ja, de foto’s gebruik ik in mijn portfolio, en evt voor commerciële doeleinde. Wil je dit niet, geen probleem ‘geef dit dan even optijd door.

Wat doen we als het slecht weer is bij de fotosessie
Bij bewolking of een spatje regen kan de fotosessie gewoon doorgaan. Is het erg slecht weer (bijvoorbeeld: stortregen, onweer, hagel) dan wordt in overleg besloten om de fotosessie te verplaatsen naar een andere dag. Wanneer de nieuwe afspraak gepland wordt is afhankelijk van de beschikbaarheid van zowel jullie als mij.

Wat moeten ik aantrekken voor de fotosessie
Ik adviseer om kleding aan te trekken waar je je mooi invoelt en waarin je je lekker voelt. Ben je met meerdere personen. Probeer dan de kleuren op elkaar af te stemmen. Grote logos, en teksten raad ik af.

Help, ik heb een afspraak maar ik ben ziek / mijn kind is ziek
Helaas, maar dat kan gebeuren. Neem in dat geval zo spoedig mogelijk contact met mij op en we verzetten de afspraak.© 2011– 2016 Jennifer Jacobs Photography. All rights reserved
Alle foto’s en ander materiaal wat op deze site staat is eigen­dom van Jennifer Jacobs, ten­zij dit anders is ver­meld. Er mag niks wor­den gebruikt of gepub­liceerd zon­der mijn toestem­ming. Hierover kunt u con­tact opne­men door een mail te sturen mocht u iets willen gebruiken. Pub­li­catie is wet­telijk niet toeges­taan zon­der een schriftelijke toestem­ming van Jennifer Jacobs en zon­der naamsver­melding­.